logo

© Östanå Real Estate 2024

Våra projekt

Östanå Real Estate har en lång rad spännande projekt på gång i natursköna lägen runt Mälardalen: villor, radhus och lägenheter i bostads- eller hyresrätt.

 

Pågående projekt

Östanå Slott/Slottet

På Östanå Slott intill Ljusterö har vi förvandlat en anrik slottsmiljö till åtta varsamt renoverade bostadsrättslägenheter. Klassisk elegans möter modern bekvämlighet i ett unikt bostadsprojekt.

Östanå Slott/Flyglarna

Östanå Slotts flygelbyggnader från 1730 har varsamt byggts om till sex magnifika etagelägenheter med egna uteplatser – från fyrarummaren på 117 m2 till den majestätiska femrumslägenheten på hela 161 m2. Hur kungligt vill du bo?

Sörfjärden/Härad

Vid Härad en dryg halvmil väster om Strängnäs växer nu ett nytt blandat trähusområde fram med prisvärda hyresrätter, bostadsrätter i form av radhus, parhus samt villatomter – allt i en underbar naturmiljö precis vid Mälaren.

Avslutade projekt

Mellösa/Flen

Vid Mellösasjön har vi byggt fem småhus och tio parhus. Idylliskt och prisvärt boende fem minuters bilresa från Flen och en timme från Stockholm.

Norby/Uppsala, etapp 1 och 2

På Tryffelvägen i barnvänliga och idylliska Norby i Uppsala har vi uppfört 20 st radhus i trä med spännande design och flexibel planlösning om ca 155 kvm.

Sofiero i Trosa, etapp 1

Efter att ha drivit plan har vi sålt tio tomter med tillhörande husbyggnation i Sofieros idylliska skärgårdsmiljö strax utanför Trosa.

Läs mer

Om oss

Östanå Real Estate är ett relativt ungt företag med mer än 40 års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Läs mer

Byggverksamhet

Östanå Real Estate är uppdelat i tre affärsområden som täcker allt från markanskaffning till färdigt projekt, där det största är byggverksamheten.